_Krishna Wonen & Zorg - W (3)

Dagbesteding

Onze Dagbesteding

Bij Krishna Wonen en Zorg bieden wij diverse vormen van dagbesteding om uw dagelijks leven te verrijken en uw welzijn te bevorderen. Onze Speciale Sociale Dagbesteding (SSD) is speciaal ontworpen voor mensen die behoefte hebben aan contact en willen deelnemen aan activiteiten.

Speciale Sociale Dagbesteding (SSD)

Onze SSD-diensten bieden een prettige invulling van uw dag. Het is een mooie manier om met anderen in contact te komen en samen deel te nemen aan verschillende activiteiten. Of u nu handwerken, schilderen, knutselen, dammen, spelletjes spelen, sjoelen of puzzelen leuk vindt, wij hebben activiteiten die uw cognitieve vaardigheden stimuleren en uw dag plezierig maken.

Activiteitenprogramma:

  • Creatieve activiteiten: Handwerken, schilderen, knutselen, kleuren en tekenen.
  • Spel en interactie: Dammen, spelletjes, sjoelen, mens erger je niet en puzzelen.
  • Gezonde maaltijden: Onze gezondheid kok bereidt gezonde maaltijden, zodat we samen kunnen lunchen en genieten van verse, warme maaltijden. Koffie en thee zijn altijd beschikbaar voor gezellige gesprekken en nieuwe ontmoetingen.
Happy multiracial senior man and woman with handicap male friend using vr headset at home
Seniors' leisure activities

Persoonlijke Verzorging

Heeft u persoonlijke verzorging nodig tijdens de dagbesteding? Geen probleem! Ons team staat klaar om u te ondersteunen waar nodig, zodat u zich comfortabel en verzorgd voelt gedurende de dag.

Hoe Maak Ik Gebruik van Dagbesteding?

Het is eenvoudig om gebruik te maken van onze dagbesteding. Onze zorgadviseurs helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u in contact komt met de wijkverpleegkundige van het sociaal wijkteam. Zij begeleiden u door het proces en zorgen dat alles soepel verloopt.

Waarom Kiezen Voor Krishna Wonen en Zorg?

Bij Krishna Wonen en Zorg staan zorg en liefde centraal in alles wat we doen. Onze dagbestedingsprogramma’s zijn ontworpen om u te helpen een zinvolle en plezierige dag te ervaren, uw zelfvertrouwen te vergroten en uw levenskwaliteit te verbeteren. Wij bieden een warme en gastvrije omgeving waar zorg en liefde samenkomen.

Handige Links

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij staan voor u klaar!

+31 643 975 310

Locatie & Tijden

Onze dagbesteding vindt plaats op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur op de volgende locatie: C. van Eesterplein 186, 1333 HG Almere (Almere Buiten).