Over Krishna Wonen en Zorg

Krishna Wonen en Zorg is een jonge en ambitieuze thuiszorg met veel ervaring binnen deze branche. Ons zorgteam is klein en bestaat uit vaste medewerker, de cliënt heeft hierdoor een vaste aanspreekpunt. Wij streven ernaar om kwaliteit en zorg op maat te bieden dat aansluit op de cliënt, hierin staat professionaliteit en affiniteit met de zorg voorop.

 
 

Missie

De missie van Krishna Wonen en Zorg luidt.: "Zorg uit je hart" van daaruit willen wij 'De wensen, verlangen en behoefte van de zorgvrager en diens naasten behartigen'. het fundament voor ons handelen vinden wij in het geloofd, liefde gelijkheid, veiligheid en maatschappelijke verantwoording zijn daarin voor ons belangrijk.


 

Visie

Krishna Wonen en Zorg is er voor iedereen die thuiszorg nodig heeft. Onze vissie is mensen met een zorgvraag zodanig te ondersteunen zodat zij zo lang mogelijk thuis en in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Het uitgangspunt van Krishna Wonen en Zorg is de mens achter de zorgvrager. Krishna Wonen en Zorg heeft de ambitie om een cliëntgerichte zorgaanbieder te zijn die kwalitatief goede zorg biedt en die een bijdrage levert aam de betaalbaarheid en beschikbaarheid van de zorg.